Wij zijn opzoek naar een pedagogisch medewerker voor onze peuteropvang Klein Duimpje en onze buitenschoolse opvang De Vrije Vogels!

Pedagogisch medewerker

Peuteropvang Klein Duimpje

& Buitenschoolse opvang De Vrije Vogels

gemiddeld 32,35 uur per week

De functie

In de ochtend bereid je de kinderen van de peuteropvang voor op het basisonderwijs waarna je in de middag bij de buitenschoolse opvang zorgt voor een actieve, creatieve of muzikale chillmiddag met onze BSO kinderen. Uitdagender kan bijna niet! Je kunt aan de slag vanaf 2 december 2024, voor een gemiddeld contract van 32,35 uur per week. Het gaat om 4 dagen in de week, dinsdag tot en met vrijdag inclusief de schoolvakanties (hele dagen bij de BSO).

Waar ga je werken

Peuteropvang Klein Duimpje is gevestigd in de Marnixschool te Katwijk en bestaat uit twee groepen voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar (Klein Duimpje en Duimelot). klik hier om even binnen te kijken bij Klein Duimpje

BSO de Vrije Vogels is gevestigd in de Marnixschool te Katwijk. Wij bieden hier voorschoolse en naschoolse opvang aan voor kinderen vanaf 4 jaar. De kinderen kunnen bij de Vrije Vogels heerlijk sporten en spelen in de gymzaal en op de uitdagende groene buitenspeelplaats. Klik hier om even binnen te kijken bij De Vrije Vogels

Goede arbeidsvoorwaarden

Naast een fijne en dynamische werkomgeving met gezellige collega’s, bieden wij een boeiende functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Het salaris valt in salarisschaal 6 van de Cao Kinderopvang (€2.577,- tot €3.541,- per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Boven op dit salaris ontvang je in mei 8% vakantietoeslag en in december 4% eindejaarsuitkering.

Leuke extra’s

We bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers, zoals:

  • een jaarlijkse bijdrage aan een sportabonnement of sport apparatuur,
  • personeelskorting voor kinderopvang,
  • een bijdrage aan je zorgverzekering,
  • bijna 6 weken (210 uur op basis van een 36-urige werkweek) betaald vakantieverlof, en de mogelijkheid een extra week te kopen, per jaar,
  • verschillende opleidingsmogelijkheden,
  • en, ook niet onbelangrijk, onze feestcommissie organiseert regelmatig gezellige feestjes!

De ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde en communicatief sterke collega met een passie voor, en ervaring met, het werken met kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar.

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van een relevant diploma op MBO of HBO niveau (zoals PW3/4, PABO, Onderwijsassistent of SPH). Ook dien je het bezit zijn van een taalniveau 3F-certificaat en bij voorkeur van een VVE-certificaat of anders bereid te zijn deze op korte termijn via ons te behalen.

Wil je weten of je met jouw diploma bij ons aan de slag kunt? Check je diploma op: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma en je weet het meteen!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan z.s.m. een motivatiebrief met CV naar hrm@kokkinderopvang.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lisanne Franke-van Beelen (Locatie manager), telefoonnummer 0615187820.

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan onze website: www.werkenbijkokkinderopvang.nl.

We komen graag met je in contact!

Wij verwerken jouw persoonsgegevens alleen in het kader van de sollicitatie. Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. Daarna worden de gegevens vernietigd.

Ga naar de bovenkant